Edit

Despre noi

O echipă de profesioniști în domeniul medico-sanitar: medici, asistente medicale și infirmiere, cu experiență în spitalele de referință din București, dedicați nevoilor medicale ale bolnavilor. Punem pe primul loc pacientul aflat pe patul de spital sau în confortul propriei locuințe.

Informații

Închirieri echipamente

Închirieri echipamente

  • Home
  • -
  • Service
  • -
  • Închirieri echipamente

Închirieri echipamente de îngrijire bolnavi cronici

  • Saltea antiescara
  • Macara de manevrat bolnavii
  • Scaun de duș
  • Concentrator de oxygen
  • Scaun

CARENDO – scaun ergonomic

Scaunul de igienă multifuncțional Carendo simplifică un program eficient de îngrijire și spălare în cadrul unui singur transfer, permițând în același timp o poziție de lucru confortabilă pentru îngrijitor pe tot parcursul procesului.

Carendo este conceput pentru a permite unui singur îngrijitor să efectueze întreaga rutină de igienă, inclusiv îmbrăcarea și dezbrăcarea, mersul la toaletă, dușul într-un singur transfer.

Reglabil în înălțime și înclinabil, Carendo permite îngrijitorului și rezidentului să atingă înălțimea și poziția preferată pe parcursul efectuării rutinei de îngrijire.

INVACARE Rea Azalea – Scaun cu rotile

Stabilitatea este o caracteristică puternică a Rea Azalea, oferind siguranță și încredere excepționale pentru client.  Atunci când se înclină și se răsucește, sistemul de scaune se deplasează înainte și în jos în interiorul cadrului. Această deplasare a greutății garantează menținerea unei stabilități excepționale, chiar și atunci când este complet înclinat și răsucit.

În plus, punctele de pivotare ale scaunului Rea Azalea se potrivesc cu punctele de pivotare naturale ale persoanei pentru o mișcare sincronizată între corp și scaunul cu rotile, reducând riscul de forfecare și presiune.

Înclinarea scaunului și înclinarea spătarului: Rea Azalea dispune de o înclinare a scaunului de 25 de grade și de o înclinare a spătarului de 30 de grade pentru a susține o gamă largă de opțiuni de reglare a poziției.

Caracteristici:

USOR PENTRU TRANSPORTARE
Concentratorul de oxigen EverFlo cantareste doar 14 kilograme, reducand costurile de transport, depozitare si riscul de ranire.

DESIGNUL COMPACT FACE ACEST DISPOZITIV SA ARATE MAI PUTIN CA UN APARAT MEDICAL
Designul ergonomic al EverFlo ocupa mai putin spatiu si nu atrage la fel de multa atentie.

SERIA RIGHT FIT SE CONCENTREAZA PE NEVOIE PACIENTILOR
EverFlo face parte din Right Fit, un portofoliu complet de produse de oxigen inspirate de pacienti si construite pentru afaceri.

PRETURI DE INTRETINERE SCAZUTE
Nici o schimbare de filtru pentru furnizorii de servicii de ingrijire medicala pentru doi ani. Pacientii nu trebuie sa schimbe niciodata filtrele.

CONSUMUL REDUS DE ENERGIE FACE CA EVERFLO SA FIE PRIETENOS CU PACIENTII
Sistemul foloseste mai putina energie electrica si produce mai putina caldura.

HUMIDIFIER PLATFORM PENTRU O FLEXIBILITATE SPORITA
Platforma este proiectata sa fie compatibila cu toate stilurile de barbotor si are o inchidere usor de utilizat.

INDICATOR DE PURITATE A OXIGENULUI
Nivel alarma OPI (Oxygen Percentage Indicator): ‘Low Oxygen’ (82%) pentru nivel concentratie oxigen scazut si ‘Very Low Oxygen’ (70%) pentru nivel concentratie oxigen foarte scazut.